Gel II Manicure

Gel II® Manicure - originalni trajni lak bez baze proglašen 2 godine za redom kao najbolji soak off lak od strane čitatelja NailPro magazina. Od početka stvaranja Gel II® proizvoda cilj je bio stvoriti trajni lak bez otapala i štetnih elemenata. Kreiran je posebice za one koji su osjetljivi na gel i trajne lakove koji imaju bazni sloj, vezne kiseline, primer i ostale štetne sastojke.

  1. Ne sadrži osnovnu podlogu (baza), primer, otapala i štetne elemenate.
  2. Boje su visoko pigmentirane i obogaćene vitaminima i mineralima.
  3. Brže se nanosi, u tanjem sloju i traje duže.
  4. Preko 200 boja (klasične, termo i cat eye boje)

Gel II Soak Off, blistave boje nanose se brže, u tanjem sloju i traju dulje od ostalih soak off sistema! Također, vrlo lako se uklanjaju (10 min) s nokatne ploče koja ostaje neoštećena. Zaboravite bazu, ljepila i primere! Gel II je jedinstveni profesionalni sistem u odnosu na ostale brandove dostupne na tržištu. Formula ne sadrži otapala te je obogaćena kalcijem i pomaže normalni rast noktiju jer ima odlično prijanjanje i fleksibilnost! Fleksibilnost omogućuje dugotrajnost i zaštitu od odlamanja slojeva.

Gel II proizvodi također štede vrijeme i novac tako što skraćuju vrijeme polimerizacije, imaju izvrsnu postojanost i omogućuju profesionalcima tretman izvrsne kvalitete!

Gel II boje

Saznajte više

Gel II Reaction termo boje

Saznajte više

Gel II top coat

Saznajte više